“Door de inzet van COCOON kunnen wij alle medewerkers AVG-proof laten werken.”

Home Banner

Koninklijke Visio kiest voor COCOON

Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen heeft onlangs voor COCOON als Visual Content DAM-oplossing gekozen. Met de inzet van COCOON wil het bedrijf haar werknemers vanuit één ‘single source of truth’ marketingmaterialen laten gebruiken. De oplossing maakt het organiseren en publiceren eenvoudig en zorgt voor behoud van het merk. Veilig in de cloud.

Persoonlijke aandacht & consultancy

Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs en wonen. Mensen die slechtziend of blind zijn kunnen gebruik maken van deze diensten. Ook als zij daarnaast een verstandelijke, lichamelijke of andere zintuiglijke beperking hebben. Persoonlijk en professioneel betrokkenen kunnen ook bij Visio terecht voor informatie en deskundigheidsbevordering.

Michiel Tolsma, communicatiemedewerker bij Koninklijke Visio: “Door de inzet van COCOON kunnen wij alle medewerkers AVG-proof laten werken, met foto’s die geschikt zijn voor publicatie. De toestemmingsverklaring kan eenvoudig in COCOON aan het beeld gekoppeld worden. Zo behouden we de regie en voldoen we aan de AVG-wetgeving. Ook zijn we erg gecharmeerd van de persoonlijke aandacht en consultancy van deze DAM-provider.”

Administrator rol; een last of een zege?

“Ook zijn we erg gecharmeerd van de persoonlijke aandacht en consultancy van deze DAM-provider.”

Michiel Tolsma
Koninkelijke Visio

Één centraal georganiseerde omgeving

COCOON stelt bedrijven in staat te werken vanuit één centraal georganiseerde omgeving. Het platform biedt meer opties dan een traditionele beeldbank met opslag voor huisstijlen, logo’s, visuals en reclame. Ze zijn meer gefocust dan een dure corporate DAM met complexe upstream en downstream workflows. “Wij zijn erg blij dat Koninklijke Visio voor COCOON heeft gekozen. Net als vele andere (lokale) overheden en NGO’s helpen wij onze klanten graag om privacy compliant te kunnen werken”, aldus CEO Remco Vriesema.

Makkelijk content delen

Interesse in Cocoon?

Vraag een gratis demo aan