Hampshire Hotels gebruikt Cocoon media management

Home Banner

Om iedere locatie van Hampshire Hotels van de juiste en meest recente sfeer-, promotie- en marketingmaterialen te voorzien, maakt de marketing afdeling van de gehele hotel groep gebruik van de media management software van Cocoon. Iedere Hampshire vestiging heeft binnen Cocoon zijn eigen ‘mappenset’ met daarin de betreffende materialen. Ook is per hotel één gebruiker die de mediabestanden beheert. Hierdoor heeft Hampshire Hotels de volledige controle over al haar marketingmaterialen en huisstijldocumenten en kan deze filteren per vestiging. Ook wordt Cocoon ingezet om de pers te voorzien van nieuws, foto’s en actuele ontwikkelingen.

“Geweldig handige tool Cocoon! Had ik 2 jaar eerder moeten ontdekken, dan had me dat veel tijd bespaart. Het doet precies wat het voor ons moet doen en daarnaast is Cocoon eenvoudig in gebruik. We zijn wekelijks druk met updaten en verder vullen van Cocoon, want hoe langer je ermee werkt hoe meer je gaat delen.”

Sietske Boer
marketingcommunicatie Hampshire Hospitality

Over Hampshire Hotels

Hampshire hotels biedt iedere hotelbezoekers tal van opties. Van karakteristiek gelegen stadshotels, inspirerende zakelijke hotels tot accommodaties midden in de natuur. Ook iconische locaties zoals het statige Amsterdam American en The Manor behoren tot de Hampshire Hotel Group. Inmiddels bestaat de groep uit meer dan 60 hotels en behoort daarmee tot de grootste hotelketens uit de Benelux.

hampshire-hotels.com

Interesse in Cocoon?

Vraag een gratis demo aan